Перспективи використання порошку керобу у виробництві кондитерських виробів
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах розглянуто використання порошку керобу як перспективного рослинного інгредієнту у виробництві харчових продуктів, особливо кондитерських виробів, для підвищення їхньої харчової цінності.
Theses consider the use of carob powder as a promising plant ingredient in the production of food products, especially confectionery, to increase their nutritional value.
Theses consider the use of carob powder as a promising plant ingredient in the production of food products, especially confectionery, to increase their nutritional value.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, порошок керобу, харчова цінність, confectionery, cherub powder, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Перспективи використання порошку керобу у виробництві кондитерських виробів / А Божко, С. Усатюк // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференцій, 26–27 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 19–21.