Criteria for identification of confectionery products

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Theses deals with the criteria for identification of confectionery products. У тезах розглянуто питання критеріїв ідентифікації кондитерських виробів.

Опис

Ключові слова

confectionery products, identification, quality indicators, кондитерські вироби, ідентифікація, показники якості, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Bozhko, Anastasiia. Criteria for identification of confectionery products / Anastasiia Bozhko, Svitlana Usatiuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 458.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced