Оцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротину
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах досліджено використання харчового барвника бета-каротину (Е160а) у технології маргарину столового.
The thesis examines the use of food coloring beta-carotene (E160a) in the technology of table margarine.
The thesis examines the use of food coloring beta-carotene (E160a) in the technology of table margarine.
Опис
Ключові слова
маргарин, бета-каротин, харчовий барвник, margarine, beta-carotene, food coloring, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Оцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротину / А. Качан, С. Усатюк, А. Божко, О. Тищенко // Scientific Research: Theoretical Foundations and Practical Applications : proceedings of the VІІ International scientific and practical conference, 24–26 January 2024. – Vienna, Austria : International Scientific Unity, 2024. – Рp. 144–146.