Оцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротину

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах досліджено використання харчового барвника бета-каротину (Е160а) у технології маргарину столового.
The thesis examines the use of food coloring beta-carotene (E160a) in the technology of table margarine.

Опис

Ключові слова

маргарин, бета-каротин, харчовий барвник, margarine, beta-carotene, food coloring, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Оцінювання якості маргарину столового з додаванням бета-каротину / А. Качан, С. Усатюк, А. Божко, О. Тищенко // Scientific Research: Theoretical Foundations and Practical Applications : proceedings of the VІІ International scientific and practical conference, 24–26 January 2024. – Vienna, Austria : International Scientific Unity, 2024. – Рp. 144–146.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced