Research on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini)
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів тривалого зберігання. Акцентовано увагу на актуальності розширення виробництва паличок гріссінні з прянощами. Досліджено вплив кропу сушеного, базиліку сушеного та паприки сушеної на показники якості гріссіні. Рекомендовано гріссіні виробляти з органічної сировини, що значно збільшить асортимент органічної продукції для експорту.
The market of long-term storage bakery products has been analyzed. Attention is focused on the urgency of expanding the production of grissini sticks with spices. The effect of dried dill, dried basil and dried paprika on the indicators of the quality of grissini was studied. It is recommended to produce grissini from organic raw materials, which will significantly increase the range of organic products for export.
The market of long-term storage bakery products has been analyzed. Attention is focused on the urgency of expanding the production of grissini sticks with spices. The effect of dried dill, dried basil and dried paprika on the indicators of the quality of grissini was studied. It is recommended to produce grissini from organic raw materials, which will significantly increase the range of organic products for export.
Опис
Ключові слова
палички гріссіні, органічні продукти, кріп сушений, базилік сушений, паприка сушена, grissini, organic products, dried dill, dried basil, dried paprika, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Hryshchenko, A. Research on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini) / A. Hryshchenko, V. Vohnyvyi // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 17–18 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 49.