Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.
Theses consider the issue of partial replacement of wheat flour in the recipe of semi-finished biscuits with non-traditional raw materials, namely plum powder.
Theses consider the issue of partial replacement of wheat flour in the recipe of semi-finished biscuits with non-traditional raw materials, namely plum powder.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, бісквітні напівфабрикати, сливовий порошок, confectionery, biscuit semi-finished products, plum powder, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Свинтак, В. Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату / В. Свинтак, О. Тищенко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 120.