Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.
The chemical composition of carob powder used in confectionery is analyzed in theses.
The chemical composition of carob powder used in confectionery is analyzed in theses.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, порошок керобу, хімічний склад, confectionery, cherub powder, chemical composition, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Ю. Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 102–103.