Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Шевчук, Ю. Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства / Ю. Шевчук, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 315.