Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
масло гхі, прянощі, антиоксилантна активність, ghi, spices, antioxylant activity, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Силка, І. М. Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ / І. М. Силка, Н. М. Ющенко, Н. Е. Фролова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 325–326.