Інноваційні послуги в сфері гостинності
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
напівфабрикати, сировина, ресторани, страви, кухар, semi-finished products,, raw materials, restaurants, dishes, cook, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Матиящук, О. В. Інноваційні послуги в сфері гостинності / О. В. Матиящук, В. М. Михайленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17 травня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 123–124.