Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії / Н. Е. Фролова, А. Ю. Вальчук, О. А. Бабенко, Н. М. Ющенко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), м. Київ, 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – C. 140–142.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в