Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії / Н. Е. Фролова, А. Ю. Вальчук, О. А. Бабенко, Н. М. Ющенко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), м. Київ, 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – C. 140–142.