Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження проводилися згідно основних принципів НАССР для комплексного аналізу та контролю над ризиками у виробництві фруктових начинок. Застосовувалися методи аналізу небезпечних чинників, ідентифікації критичних точок та встановлення контрольних заходів.
Research was conducted according to the basic principles of HACCP for comprehensive analysis and control over risks in the production of fruit fillings. Methods of analysis of dangerous factors, identification of critical points and establishment of control measures were used.

Опис

Ключові слова

безпека продукції, якість, контрольні точки, фруктова начинка, product safety, quality, control points, fruit filling, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Радченко, І. О. Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробів / І. О. Радченко, І. М. Силка, О. В. Матиящук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.3. – С. 378

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced