Оздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, сирний соус, капсаїцин, перець халапеньйо, vegetable raw materials, cheese sauce, capsaicin, jalapeño pepper, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Силка, І. М. Оздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанно-го господарства / І. М. Силка, О. В. Матиящук // Здорове харчування від дитинства до довголіття комплексний підхід, стан та перспективи : збірник наукових матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26-27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С.146-147

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced