Намазка, як традиційний кулінарний шедевр
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.
The paper analyzes the modern existing types of spreads by groups.
The paper analyzes the modern existing types of spreads by groups.
Опис
Ключові слова
аналіз технологій, субпродукти, технологія, паштети, technology analysis, by-products, technology, pastes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Пазюк, О. В. Намазка, як традиційний кулінарний шедевр / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька, В. В. Польовик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 51