Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.

Опис

Ключові слова

пальчикове просо, finger millet, безглютенова продукція, gluten-free products, целіакія, celiac disease, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе / Н. Е. Фролова, О. М. Тищенко, Т. М. Губар, К. О. Макалюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р., м. Старобільськ. – С. 253-255

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced