Перспективи виробництва крафтового органічного хліба

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво органічного хліба доцільно впроваджувати на невеликих пекарнях або цехах хлібозаводів. Проблемою є забезпечення виробництва якісною та безпечною сировиною. Налагодження виробництва таких виробів дасть можливість виробляти хліб за старовинними та аматорськими рецептурами з використанням широкого переліку сировини.
It is advisable to introduce the production of organic bread in small bakeries or workshops of bread factories. The problem is to provide production with high-quality and safe raw materials. The introduction of the production of such products will make it possible to produce bread according to old and amateur recipes using a wide range of raw materials

Опис

Ключові слова

органічний хліб, крафтовий хліб, органічні продукти, органічне борошно, рецептура хліба, organic bread, craft bread, organic products, organic flour, bread recipe, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Барська, А. Перспективи виробництва крафтового органічного хліба / А. Барська, Б. Ганзина, А. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 161.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced