Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Використання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.
The use of organic vegetable processing products can be a promising direction for expanding the assortment of organic bakery products and ensuring the processing of a larger amount of organic raw materials in Ukraine. Fillings from carotene-containing vegetables will be especially useful. It is proposed to use pumpkin as a raw material for producing organic fillings for bakery products.

Description

Citation

Ганзина, Б. О. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів / Б. О. Ганзина, А. Р. Космик, А. М. Грищенко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених 26 жовтня 2023р., Харків. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 78.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By