Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Використання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.
The use of organic vegetable processing products can be a promising direction for expanding the assortment of organic bakery products and ensuring the processing of a larger amount of organic raw materials in Ukraine. Fillings from carotene-containing vegetables will be especially useful. It is proposed to use pumpkin as a raw material for producing organic fillings for bakery products.
The use of organic vegetable processing products can be a promising direction for expanding the assortment of organic bakery products and ensuring the processing of a larger amount of organic raw materials in Ukraine. Fillings from carotene-containing vegetables will be especially useful. It is proposed to use pumpkin as a raw material for producing organic fillings for bakery products.
Description
Citation
Ганзина, Б. О. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів / Б. О. Ганзина, А. Р. Космик, А. М. Грищенко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених 26 жовтня 2023р., Харків. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 78.