Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.
Theses consider the use of carob powder in confectionery technologies.
Theses consider the use of carob powder in confectionery technologies.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, порошок керобу, хімічний склад, confectionery, cherub powder, chemical composition, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Ю. Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції, 06 травня 2021 року. – Херсон : ХДАЕУ, Колос, 2021. – С. 22–26.