Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.
Theses consider the use of carob powder in confectionery technologies.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, порошок керобу, хімічний склад, confectionery, cherub powder, chemical composition, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Божко, А. Ю. Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції, 06 травня 2021 року. – Херсон : ХДАЕУ, Колос, 2021. – С. 22–26.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced