Дослідження страв з використанням сої
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Все більше виробників харчових інгредієнтів звертають увагу на переваги використання сої як джерела протеїнів. Викликано це її
невисокої вартістю порівняно з тваринними білками, а також зростаючою популярністю дієтичного харчування, та пошуком
альтернативних джерел білків. Соя виступає чудовою сировиною для збагачення супу корисними речовинами.
More and more manufacturers of food ingredients are paying attention to the benefits of using soy as a protein source. It was caused by her low cost compared to animal proteins, as well as the growing popularity of diet food, and the search alternative sources of proteins. Soy is an excellent raw material for enriching soup with useful substances.
More and more manufacturers of food ingredients are paying attention to the benefits of using soy as a protein source. It was caused by her low cost compared to animal proteins, as well as the growing popularity of diet food, and the search alternative sources of proteins. Soy is an excellent raw material for enriching soup with useful substances.
Опис
Ключові слова
соя, соєві боби, суп, калорійність, soy, soybeans, soup, caloric content, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Рибаченко, М. С. Дослідження страв з використанням сої / М. С. Рибаченко, В. О. Бахмач, І.Л. Корецька // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 100