Перспективи використання аналогів сиру у ковбасному виробництві

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено результати аналізу сучасного ринку аналогів сиру для виробництва ковбасних виробів.
The results of the analysis of the modern market of cheese analogues for the production of sausage products are presented.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, аналог сиру, ковбаси, an analogue of cheese, sausages

Бібліографічний опис

Рудюк, В. П. Перспективи використання аналогів сиру у ковбасному виробництві / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 97–98

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced