Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.
The results of the evaluation of the nutritional value of semi-smoked sausages made from lamb meat and protein from hemp seeds are presented.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівкопчені ковбаси, протеїн з насіння конопель, баранина, semi-smoked sausages, protein from hemp seeds, lamb

Бібліографічний опис

Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі / В. М. Пасічний, С. Б. Божко, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Інноваційні технологи та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 37-39

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced