Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано проведене удосконалення технології фаршевих систем з використанням комплексу β-циклодекстрину з йодом та визначено характеристики продуктів.
The improvement of the technology of minced meat systems using the β-cyclodextrin complex with iodine is described and the characteristics of the products are determined.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, інкапсульований йод, м’ясні системи, encapsulated iodine, meat systems, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Чебаненко, Х. В. Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом / Х. В. Чебаненко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 162–163

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced