Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описано проведене удосконалення технології фаршевих систем з використанням комплексу β-циклодекстрину з йодом та визначено характеристики продуктів.
The improvement of the technology of minced meat systems using the β-cyclodextrin complex with iodine is described and the characteristics of the products are determined.
The improvement of the technology of minced meat systems using the β-cyclodextrin complex with iodine is described and the characteristics of the products are determined.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, інкапсульований йод, м’ясні системи, encapsulated iodine, meat systems, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Чебаненко, Х. В. Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом / Х. В. Чебаненко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 162–163