Використання смако-ароматичних наповнювачів у розробленні рецептур м’ясних хлібів
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведений аналіз літератури дозволив зробити висновок про актуальність і доцільність використання продуктів переробки молока (сир сичужного) та кетчупа і гірчиці, як додаткове джерело білків у виробництві м'ясопродуктів.
The analysis of the literature made it possible to draw a conclusion about the relevance and expediency of using milk processing products (rennet cheese) and ketchup and mustard as an additional source of proteins in the production of meat products.
The analysis of the literature made it possible to draw a conclusion about the relevance and expediency of using milk processing products (rennet cheese) and ketchup and mustard as an additional source of proteins in the production of meat products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясні хліби, смако-ароматичні добавки, meat loaves, flavoring additives
Бібліографічний опис
Холод, А. М. Використання смако-ароматичних наповнювачів у розробленні рецептур м’ясних хлібів / А. М. Холод, В. М Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 78–79