Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ» у технології хлібців висівкових
Файли
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для розширення асортименту хлібобулочних виробів для людей старших вікових груп в НУХТ розроблено комплексний хлібопекарський поліпшувач «Свіжість КСБ» для подовження терміну споживання хлібців висівкових. За комплексним показником якості встановлено оптимальне дозування КХП «Свіжість КСБ» – 1,5 % до маси борошна. Встановили, що КХП «Свіжість КСБ» сприяє покращанню збереження виробами свіжості та підвищення їх харчової цінності.
To expand the range of bakery products for the elderly, NUFT has developed a complex bakery improver “ Svizhist of KSB” to extend the shelf life of bran bread. According to the complex quality indicator, the optimal dosage of the “ Svizhist KSB” was determined to be 1.5% by weight of flour. It was found that “ Svizhist KSB” helps to improve the freshness of products and increase their nutritional value.
To expand the range of bakery products for the elderly, NUFT has developed a complex bakery improver “ Svizhist of KSB” to extend the shelf life of bran bread. According to the complex quality indicator, the optimal dosage of the “ Svizhist KSB” was determined to be 1.5% by weight of flour. It was found that “ Svizhist KSB” helps to improve the freshness of products and increase their nutritional value.
Опис
Ключові слова
хліб, черствіння, хлібопекарський поліпшувач, м’якушка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread, staling, baking improver, crumb
Бібліографічний опис
Білик, О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ» у технології хлібців висівкових / О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. В. Бондаренко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 77.