Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food»
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника, що надає приємного світло-зеленого відтінку м’якушці виробів, так і сировини для підвищення харчової цінності виробів.
The paper analyzes the use of spinach powder in the production of bakery products as a natural coloring agent that gives a pleasant light green hue to the crumb of products, and as a raw material to increase the nutritional value of products.
The paper analyzes the use of spinach powder in the production of bakery products as a natural coloring agent that gives a pleasant light green hue to the crumb of products, and as a raw material to increase the nutritional value of products.
Опис
Ключові слова
порошок шпинату, хлібобулочні вироби для «street food» та «fast food», натуральний барвник, харчова цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, spinach powder, bakery products for “street food” and “fast food”, natural coloring, nutritional value
Бібліографічний опис
Корчак, Я. Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food» / Я. Корчак, Ю. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 166.