Отримання антоціанів з лушпиння насіння соняшника

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналітичний огляд науково-технічної літератури та підібрано більш оптимальну технологію виробництва антоціанів з лушпиння насіння соняшника
An analytical review of scientific and technical literature was carried out and a more optimal technology for the production of anthocyanins from sunflower seed husks was selected

Опис

Ключові слова

антоціани, антиоксиданти, соняшник, лушпиння насіння, харчові добавки, фільтрат, порошок, технологія, anthocyanins, antioxidants, sunflower, seed husk, food additives, filtrate, powder, technology, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Кононенко, М. Отримання антоціанів з лушпиння насіння соняшника / М. Кононенко, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 206–207.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced