Обгрунтування технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримано результати органолептичної оцінки безглютенових бісквітів.
The results of the organoleptic evaluation of gluten-free biscuits were obtained.
The results of the organoleptic evaluation of gluten-free biscuits were obtained.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кейк-порс, безглютенові продукти, cake pops, gluten-free products
Бібліографічний опис
Мацук, Ю. А. Обґрунтування технології безглютенових борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мацук, Є. О. Ніколайчук, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 105–106.