Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

концентрат, сироватковий білок, мус, сoncentrate, whey protein, mousse, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мамченко, Л. Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу / К. Духовнікова, Л. Мамченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. – Харків, 2022. – С. 414–415.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced