Обґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначення
Ескіз недоступний
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аглютенове печиво, чизкейк, gluten-free cookies, cheesecake, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Обґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначення / О. В. Нєміріч, О. В. Кузьмін, Л. Є. Мамченко, Д. В. Селезньова // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : proceedings of the 9th International scientific and practical conference. MDPC Publishing, Munich, Germany, 2023. – Pp. 167–173.