Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кукурудзяні качани, смакоароматичні добавки, corn on the cob, flavoring additives
Бібліографічний опис
Синенко, Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 7–9 жовтня 2020 р., м. Львів. – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14.