Шляхи удосконалення оформлення страв веганського спрямування
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сорбет, органолептичний контроль, sorbet, organoleptic control, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фефелов, Д. Шляхи удосконалення оформлення страв веганського спрямування / Д. Фефелов, Л. Мамченко, В. Польовик // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : матеріали І-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 214–216.