Розширення асортименту та підвищення біологічної цінності мусів веганського спрямування
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мус, смородина, рефрактометрія, mousses, currant, refractometry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фефелов, Д. Розширення асортименту та підвищення біологічної цінності мусів веганського спрямування / Д. Фефелов, Л. Мамченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – C. 338.