Перспективи використання ультразвуку в технологіях заморожування

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Застосування ультразвуку в процесі заморожування може скоротити час заморожування, зменшити розмір кристалів льоду та покращити якість заморожених продуктів рослинного походження. Тим не менш, застосування ультразвуку для заморожування продуктів все ще має деякі обмеження. Так, термічний ефект ультразвуку в процесі заморожування може спричинити деякі негативні наслідки для ефективності заморожування та якості продукції.
The use of ultrasound in the freezing process can shorten the freezing time, reduce the size of ice crystals and improve the quality of frozen plant products. However, the application of ultrasound to freeze products still has some limitations. For example, the thermal effect of ultrasound in the freezing process may cause some negative consequences for the freezing efficiency and product quality.

Description

Citation

Чорненький, В. В. Перспективи використання ультразвуку в технологіях заморожування / В. В. Чорненький, В. В. Шутюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії : збірник наукових праць за матеріалами ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 21 листопада 2024 р. – Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2024. – С. 133–134.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By