Розширення асортименту вегетаріанських солодких страв завдяки використанню нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

асортимент, вегетаріанські солодкі страви, assortment, vegetarian sweet dishes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Фефелов, Д. В. Розширення асортименту вегетаріанських солодких страв завдяки використанню нетрадиційної сировини / Д. В. Фефелов, Л. Є. Мамченко, В. В. Захаров // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 95–97.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced