Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано, що кількість надлишкових конденсатів зменшується відповідно до досконалості теплової схемо цукрового заводу. Удосконалення технологічних та теплотехнічних процесів дозволяє практично вдвічі зменшити кількість надлишкових конденсатів і, відповідно, знизити водоспоживання та скидання стічних вод.
It is shown that the amount of excess condensates decreases in accordance with the perfection of the thermal scheme of the sugar factory. Improvement of technological and heat engineering processes allows to practically halve the amount of excess condensates and, accordingly, to reduce water consumption and wastewater discharge.

Опис

Ключові слова

надлишкові конденсати, споживання води, стічні води, excess condensate, water consumption, wastewater

Бібліографічний опис

Штангеєв, К. О. Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов / К. О. Штангеев, А. И. Сорокин. – Сахар. – 2021. – № 9. – С. 26–29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced