Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано, що кількість надлишкових конденсатів зменшується відповідно до досконалості теплової схемо цукрового заводу. Удосконалення технологічних та теплотехнічних процесів дозволяє практично вдвічі зменшити кількість надлишкових конденсатів і, відповідно, знизити водоспоживання та скидання стічних вод.
It is shown that the amount of excess condensates decreases in accordance with the perfection of the thermal scheme of the sugar factory. Improvement of technological and heat engineering processes allows to practically halve the amount of excess condensates and, accordingly, to reduce water consumption and wastewater discharge.
It is shown that the amount of excess condensates decreases in accordance with the perfection of the thermal scheme of the sugar factory. Improvement of technological and heat engineering processes allows to practically halve the amount of excess condensates and, accordingly, to reduce water consumption and wastewater discharge.
Опис
Ключові слова
надлишкові конденсати, споживання води, стічні води, excess condensate, water consumption, wastewater
Бібліографічний опис
Штангеєв, К. О. Влияние технического уровня сахарного завода на количество конденсатов / К. О. Штангеев, А. И. Сорокин. – Сахар. – 2021. – № 9. – С. 26–29.