Фактори формування складу мультизернової основи для мюслі
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено основні фізико-хімічні властивості зернових пластівців, виготовлених за різною технологією. Встановлено фактори, які матимуть вплив на органолептичні показники готової страви мюслі.
The main physicochemical properties of cereal flakes produced using different technologies were investigated. Factors that will influence the organoleptic characteristics of the finished muesli dish were identified.
The main physicochemical properties of cereal flakes produced using different technologies were investigated. Factors that will influence the organoleptic characteristics of the finished muesli dish were identified.
Опис
Ключові слова
мюслі, зернові пластівці, ступінь набухання, водопоглинання, склад, muesli, cereal flakes, degree of swelling, water absorption, composition, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, Л. Фактори формування складу мультизернової основи для мюслі / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, А. В. Бондаренко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 126-127