Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом застосування рослинних піноутворювачів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано перспективи застосування рослинних піноутворювачів для розширення асортименту кондитерських виробів пінної структури. Наведені результати досліджень технологічних властивостей картопляного протеїну як піноутворювача. Встановлена можливість його використання для приготування білково-збивного печива без суттєвих змін в технології та розроблена рецептурна композиція на новий виріб.
The prospects for the use of vegetable foaming agents to expand the range of confectionery products with a foam structure are analyzed. The results of research into the technological properties of potato protein as a foaming agent are presented. The possibility of its use for the preparation of protein-whipped cookies without significant changes in technology is established, and a recipe composition for a new product is developed.
The prospects for the use of vegetable foaming agents to expand the range of confectionery products with a foam structure are analyzed. The results of research into the technological properties of potato protein as a foaming agent are presented. The possibility of its use for the preparation of protein-whipped cookies without significant changes in technology is established, and a recipe composition for a new product is developed.
Опис
Бібліографічний опис
Дрьомова, С. О. Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом застосування рослинних піноутворювачів / С. О. Дрьомова, М. С. Сергієнко, О. О. Кохан «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій, 17-18 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 139-140