Гуміарабік (Е414) -дозволена харчова добавка при виробництві органічних харчових продуктів

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто характеристику харчової добавки гуміарабіку, її функціональні та технологічні властивості. Наведено інформацію про сфери застосування при виробництві органічних харчових продуктів, в тому числі і кондитерських виробів.
The characteristics of the gum arabic food additive, its functional and technological properties are considered. Information is provided on the areas of application in the production of organic food products, including confectionery.

Опис

Ключові слова

гуміарабік, харчова добавка, органічні харчові продукти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, gum arabic, dietary supplement, organic food products

Бібліографічний опис

Король, О. Гуміарабік (Е414) -дозволена харчова добавка при виробництві органічних харчових продуктів / О. Король, І. Пірнач, О. Кохан // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р.,, м. Київ. – Київ : НУХТ., 2023. – С. 69-70

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced