Антиоксидантна здатність комбучі
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено антиоксидантну здатність комбучі з додаванням неїстівної частки гарбуза сорту «Славута» та обґрунтовано її перспективність для інноваційних ресторанних технологій
The study examines the antioxidant capacity of kombucha with the addition of inedible pumpkin parts (Slavuta variety) and substantiates its potential for innovative restaurant technologies
The study examines the antioxidant capacity of kombucha with the addition of inedible pumpkin parts (Slavuta variety) and substantiates its potential for innovative restaurant technologies
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, kombucha, fermentation, antioxidant capacity, restaurant technologies, pumpkin, комбуча, ферментація, антиоксидантна здатність, ресторанні технології, гарбуз
Бібліографічний опис
Гусєв, Д. А. Антиоксидантна здатність комбучі / Д. А. Гусєв, О. В. Кузьмін, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 38