Антиоксидантна здатність комбучі

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У статті досліджено антиоксидантну здатність комбучі з додаванням неїстівної частки гарбуза сорту «Славута» та обґрунтовано її перспективність для інноваційних ресторанних технологій
The study examines the antioxidant capacity of kombucha with the addition of inedible pumpkin parts (Slavuta variety) and substantiates its potential for innovative restaurant technologies

Description

Citation

Гусєв, Д. А. Антиоксидантна здатність комбучі / Д. А. Гусєв, О. В. Кузьмін, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 38

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By