Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, рослинне молоко, ресторанна продукція, веганські альтернативи, вівсяне молоко, безмолочні продукти, харчові алергії, кулінарні інновації, plant-based milk, restaurant production, vegan alternatives, oat milk, dairy-free, food allergies, culinary innovation
Бібліографічний опис
Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332