Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції

Ескіз недоступний

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, рослинне молоко, ресторанна продукція, веганські альтернативи, вівсяне молоко, безмолочні продукти, харчові алергії, кулінарні інновації, plant-based milk, restaurant production, vegan alternatives, oat milk, dairy-free, food allergies, culinary innovation

Бібліографічний опис

Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced