Перспективність застосування цукрогліцеридів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Цукрогліцериди (Е474) – харчова добавка, яка використовується в якості емульгатора та стабілізатора, та дозволена у Європейському союзі для використання у ряді харчових продуктів відповідно до Директиви 95/2/ЄС про харчові добавки.
Sucrose glycerides (E474) is a food additive used as an emulsifier and stabiliser, and is authorised in the European Union for use in a number of food products in accordance with Directive 95/2/EC on food additives.

Опис

Ключові слова

цукрогліцериди, стабілізатори, емульгатор, sucrose glycerides, stabilisers, emulsifier, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Магден, Н. Перспективність застосування цукрогліцеридів / Н. Магден, О. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 150-151

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced