Удосконалення системи управління безпечністю виробництва молока вітамінізованого ультрапастеризованого 2,5 % на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, молоко вітамінізоване, молоко ультрапастеризоване, продукти дитячого харчування, НАССР, vitaminized milk, ultra-pasteurized milk, baby food products

Бібліографічний опис

Коржова, К. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва молока вітамінізованого ультрапастеризованого 2,5 % на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Коржова Катерина Олександрівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2024. – 143 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced