Удосконалення системи управління безпечністю виробництва кефіру жирністю 2,5% на ТДВ «Яготинський маслозавод»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, виробництво кефіру, kefir production, система управління безпечністю харчової продукції, НАССР, food product safety management system

Бібліографічний опис

Качанко, О. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва кефіру жирністю 2,5% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Качанко Олексій Олександрович ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2024. – 160 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced