Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберігання
This study investigates the enhancement of fish culinary products' quality using sous vide technology, emphasizing marination improvements to achieve superior sensory properties and extended shelf life

Опис

Ключові слова

fish culinary products, marination, sensory evaluation, innovation, food quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, sous vide, рибні кулінарні вироби, маринування, органолептична оцінка, інновації, якість харчових продуктів

Бібліографічний опис

Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide / М. С. Третяк, В. В. Польовик, О. В. Кузьмін, Б. В. Михайлов, О. В. Михайлова // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 10 листопада 2023 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 174–175.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced