Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберігання
This study investigates the enhancement of fish culinary products' quality using sous vide technology, emphasizing marination improvements to achieve superior sensory properties and extended shelf life

Опис

Бібліографічний опис

Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide / М. С. Третяк, В. В. Польовик, О. В. Кузьмін, Б. В. Михайлов, О. В. Михайлова // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 10 листопада 2023 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 174–175.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в