Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберігання
This study investigates the enhancement of fish culinary products' quality using sous vide technology, emphasizing marination improvements to achieve superior sensory properties and extended shelf life
This study investigates the enhancement of fish culinary products' quality using sous vide technology, emphasizing marination improvements to achieve superior sensory properties and extended shelf life
Опис
Ключові слова
fish culinary products, marination, sensory evaluation, innovation, food quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, sous vide, рибні кулінарні вироби, маринування, органолептична оцінка, інновації, якість харчових продуктів
Бібліографічний опис
Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide / М. С. Третяк, В. В. Польовик, О. В. Кузьмін, Б. В. Михайлов, О. В. Михайлова // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 10 листопада 2023 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 174–175.