Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У дослідженні розглянуто вплив гарбузового пюре та настою кордицепсу на якість соусів із акцентом на їх антиоксидантні властивості та покращені органолептичні характеристики
The study explores the impact of pumpkin puree and Cordyceps extract on sauce quality, emphasizing their antioxidant properties and enhanced sensory characteristics

Опис

Бібліографічний опис

Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу / О. П. Лисюк, М. С. Омельченко, Д. О. Бахлуков, О. В. Кузьмін, І. М. Дударєв // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік, 25 квітня 2024 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 677–679.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в