Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дослідженні розглянуто вплив гарбузового пюре та настою кордицепсу на якість соусів із акцентом на їх антиоксидантні властивості та покращені органолептичні характеристики
The study explores the impact of pumpkin puree and Cordyceps extract on sauce quality, emphasizing their antioxidant properties and enhanced sensory characteristics
The study explores the impact of pumpkin puree and Cordyceps extract on sauce quality, emphasizing their antioxidant properties and enhanced sensory characteristics
Опис
Бібліографічний опис
Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу / О. П. Лисюк, М. С. Омельченко, Д. О. Бахлуков, О. В. Кузьмін, І. М. Дударєв // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік, 25 квітня 2024 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 677–679.