Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP
Loading...
Date
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті розглядаються виклики, пов’язані з контролем критичних точок у закладах ресторанного господарства, з метою зниження ризиків контамінації харчових продуктів, забезпечення безпеки на робочих місцях та загального благополуччя підприємства
This article addresses the challenges associated with controlling critical points in a food service enterprise to mitigate the risks of food contamination and ensure workplace safety and overall enterprise well-being
This article addresses the challenges associated with controlling critical points in a food service enterprise to mitigate the risks of food contamination and ensure workplace safety and overall enterprise well-being
Description
Keywords
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, санітарний стан, HACCP, гігієна, передумови, кольорове кодування, перехресна контамінація, дезінфекція, коригувальні дії, моніторинг, верифікація, чек-лист, sanitary conditions, hygiene, prerequisite programs, color coding, cross-contamination, disinfection, corrective actions, monitoring, verification, checklist
Citation
Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP / E. Borysova, V. Osadcha, D. Fefelov, O. Kuzmin // Management of socio-economic transformations of business processes: current realities, global challenges, forecast scenarios and development prospects : scientific monograph. – Sofia : Professor Marin Drinov Publishing House of Bulgarian Academy of Sciences, 2023. – Pp. 194–205.