Improvement of semifinished products technology: antioxidant properties of Ayurvedic syrups

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячено удосконаленню технології напівфабрикатів шляхом посилення антиоксидантних властивостей аюрведичних сиропів з акцентом на рослинну сировину, органолептичні якості та розробку інноваційних кулінарних рішень
This study explores the improvement of semifinished product technology by enhancing antioxidant properties in Ayurvedic syrups, focusing on plant raw materials, organoleptic qualities, and the development of innovative culinary applications

Опис

Бібліографічний опис

Yakovenko, P. L. Improvement of semifinished products technology: antioxidant properties of Ayurvedic syrups / P. L. Yakovenko, M. S. Omelchenko, O. V. Kuzmin // Responsible production and consumption: realization in new generations of food products : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2024. – Pp. 159–179.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в