Основні принципи при розробці системи НАССР для виробництва біфштексу із яловичини
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
яловичина, біфштекс, НАССР, beef, steak, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мідлер, Г. Основні принципи при розробці системи НАССР для виробництва біфштексу із яловичини / Г. Мідлер, Л. Мамченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 317.