Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Мамченко, Л. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі / Л. Мамченко, О. Скирда // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р., м. Харків. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 412–413.