Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Мамченко, Л. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі / Л. Мамченко, О. Скирда // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р., м. Харків. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 412–413.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в