Основні фактори, що впливають на стабільність напоїв бродіння
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано основні небезпечні фактори, які впливають на якість напоїв бродіння, і є пов’язаними як із складом сировини, так і з умовами зберігання продукції
The main hazardous factors that affect the quality of fermented beverages have been analyzed, and are related to both the composition of raw materials and the storage conditions of products
The main hazardous factors that affect the quality of fermented beverages have been analyzed, and are related to both the composition of raw materials and the storage conditions of products
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, напої бродіння, небезпечні фактори, термін зберігання, fermentation drinks, dangerous factors, shelf life
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Основні фактори, що впливають на стабільність напоїв бродіння / С. І. Олійник, М. В. Карпутіна, М. Л. Зарубінський // Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10 грудня 2024 р., м. Київ. – Київ : УкрНДІспиртбіопрод, 2024. – С. 141–144.