Впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто актуальність впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів, зокрема використання сиропів з антиоксидантною здатністю як проміжних напівфабрикатів. Проаналізовано вплив окисно-відновного потенціалу на біологічну активність сиропів та їх здатність уповільнювати негативні процеси в організмі людини, що робить їх перспективними для використання у кондитерському виробництві
The paper addresses the relevance of introducing innovative technologies in confectionery production, particularly the use of antioxidant-rich syrups as intermediate products. The impact of redox potential on the biological activity of syrups and their ability to slow down adverse processes in the human body is analyzed, highlighting their potential in confectionery production
The paper addresses the relevance of introducing innovative technologies in confectionery production, particularly the use of antioxidant-rich syrups as intermediate products. The impact of redox potential on the biological activity of syrups and their ability to slow down adverse processes in the human body is analyzed, highlighting their potential in confectionery production
Опис
Бібліографічний опис
Обеснюк, О. О. Впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів / О. О. Обеснюк, О. В. Кузьмін // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24–25 березня 2016 р., м. Луцьк. – Луцьк : ВоК НУХТ, 2016. – С. 109–110.