Впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто актуальність впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів, зокрема використання сиропів з антиоксидантною здатністю як проміжних напівфабрикатів. Проаналізовано вплив окисно-відновного потенціалу на біологічну активність сиропів та їх здатність уповільнювати негативні процеси в організмі людини, що робить їх перспективними для використання у кондитерському виробництві
The paper addresses the relevance of introducing innovative technologies in confectionery production, particularly the use of antioxidant-rich syrups as intermediate products. The impact of redox potential on the biological activity of syrups and their ability to slow down adverse processes in the human body is analyzed, highlighting their potential in confectionery production

Опис

Бібліографічний опис

Обеснюк, О. О. Впровадження інноваційних технологій у виробництві кондитерських виробів / О. О. Обеснюк, О. В. Кузьмін // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24–25 березня 2016 р., м. Луцьк. – Луцьк : ВоК НУХТ, 2016. – С. 109–110.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в